torstai 16. helmikuuta 2012

Punaisen pisteen metsästys

Kissat saivat kaverilta lainaan uuden lelun, laserpointterin. Voi elämä minkä rallin sillä saa aikaan. Punaista pistettä jahdataan ympäri kämppää aivan huumassa, siihen asti kunnes pienkissa makasi kyljellään lattialla ja huohotti väsymyksestä. Sai ainakin liikuntaa. Naapuritkin varmaan arvostavat kun koko lauma juoksee töminällä edes takas ja hyppii välillä ovia vasten... Erityisen hauskaa kissoilla tuntuu olevan kun valoa heijastaa parvekkeen ovea vasten.

Parvekkeen ovi toimi varsinaisena viihdekeskuksena kun molemmat tuijottivat pistettä. Ja saatiin tennisottelumeininkiä kun valoa heilutti edes takas.



Hämmentävää tässä uudessa leikissä oli se, että vanha herra Ossikin innostui mukaan. Eilen se lähinnä katseli sivusta kun nuoremmat riehuivat, mutta korvien asennosta näkee hyvin, että kiinnostus on kova. Tänään kun otin pointterin taas esille, yllättäen Ossi olikin ensimmäinen kun yltyi juoksemaan edes takas.



Vielä pitkään sen jälkeen kun valo oli kadonnut, sitä koitettiin kovasti etsiä nurkasta jossa se oli nähty viimeksi. Hyvä muisti noilla on, ei voi muuta sanoa. Se tuli todistettua tänäänkin. Aamulla valoa etsittiin edelleen. Pienin haahuili nurkassa ja kyttäsi sinne tänne. Etsi selvästi eilistä lelua. Sama on toiminut tänään monesti sen jälkeen kun on hetken aikaa noita juoksuttanut.



Täytyy sanoa, että tämä se vasta on oikein laiskan ihmisen touhua kissojen leikityksen osalta. Vielä enemmän ehkä kuin aiemmin mainittu pallon heitto. Senkun istuu sohvalla ja vähän heiluttaa kättä.

1 kommentti:

  1. Voi että ku kivoja kuvia, pölöt ihan hurmiossa :)

    Tää on sitä oikeaa laserin hyötykäyttöä, Albert Einsteinkin olis niiinn ylpee! :D

    VastaaPoista