lauantai 21. tammikuuta 2012

Paavon esittely

Paavo on porukan nuorin, vajaan vuoden vanha maatiainen, joka on pelastettu pentuna allergisesta perheestä. Tuli tänne vähän yks kaks yllättäen kesällä 2011. Vilkas kaveri, josta on tullut tosi seurallinen. Porukan sirkuskissa, joka hyppää eteisessä raapimatolpalta toiselle ja siitä keittiöön nurkan taakse telineen päälle. Tälle pitäisikin rakentaa tänne isompia kiipeilysysteemeitä kun tykkää niitä käyttää ja hyppii paikasta toiseen.

Paavokin on oppinut Hermannin tavoin noutamaan leluja kun hiirtä viskelee menemään. Tämä kisu menee myös ihan huumaan kissanmintusta ja lempilelu onkin minttua sisältävä pellavahiiri joka on imeskelty jo ihan kamalaan kuntoon.

Paavo on luonteeltaan täysin erilainen kuin nuo kaksi muuta itämaisten rotujen edustajaa. Tämä on itsepäinen ja muistuttaa enemmän stereotyyppistä kissaa. Jos ei huvita tehdä jotain, niin sitä ei sitten tehdä. Tämä näkyy esim kynsiä leikatessa, se on hyvin vihattua puuhaa. Mutta sitten kun iskee sosiaalisuuspuuska, pitää kiivetä rinnan päälle ja puskea leukaa kehräten samalla hyvin voimaakkaasti. Vielä kun saisi kaverin opetettua irti siitä, että peiton alla oleviin varpaisiin ei tarvisi aina iskeä kiinni. Ainakin saalistusvietti on voimakas.

1 kommentti: