lauantai 21. tammikuuta 2012

Petausapulaiset

No niin ja näin sitten tuli heti ensimmäisenä iltana päivitettävää.

Laitoin lakanoita sänkyyn ja kuten tavallista, täällä saa siihen apua. Tällä kertaa tuli kaksin kappalein kun pieninkin on oppinut niin sanotusti talon tavoille. On muuten yllättävän vaikeaa saada pussilakanaa paikoilleen kun yksi kissa yrittää tunkea sen sisään ja toinen roikkuu siinä. Hätistin apulaiset pois, mutta petausvaiheessa ilmestyttiin takaisin. Eikun kipinkapin hakemaan kameraa olohuoneesta ja ikuistamaan tilannetta.

Ensin pienempi tuli aiheuttamaan hämmennystä. Roikku lakanoissa, yritti tunkea peiton alle, jahtasi kättäni.



Todellinen härdelli alkoi kun Hermanni tuli avustamaan toimituksessa. Tässä vaiheessa oli jo ainekset painimatsillekin kasassa.



Hermannipa päätti, että tässä on hyvä maata. Heitti selälleen ja alkoi kieritellä sängyllä. Laita siinä sitten peittoa nätisti kun yksi kissa kierittelee innoissaan ja toinen riehuu peiton alla. Tilanne näyttää tässä kuvassa hyvin rauhalliselta. Hermanni makoilee kutakuinkin paikoillaan ja Paavo ihmettelee mitä tapahtuu.



Kamera ei sitten jaksanut kiinnostaa montaa sekuntia vaan pitipä alkaa kaveria hätistellä. Peiton alta on hyvä hyökkiä kimppuun kun toinen yrittää nauttia olostaan.



Hätistely tuotti tulosta ja aivan pieni hetki tämän kuvan oton jälkeen juostiinkin jo ryminällä olohuoneeseen.



Lisähuomautuksena, että vanha herra Ossi istui koko ajan sängyn vieressä patteriin nojaten ihmettelemässä mitä tapahtuu. Nyt tätä kirjoittaessa piti tulla tuohon viereen esittämään kovaääninen mielipide. Mäyyyy.

1 kommentti: