sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Mörköjahti

Kissani kunnostautuvat usein jahtaamalla kämpässä jotain mitä minä en näe. Milloin tuijotetaan kattoa, milloin jotain nurkkaa. Ja joskus juostaan jonkun näkymättömän perässäkin.

Tänään Paavo hoiti tämän osuuden. Nukkui makuuhuoneessa sängyllä kaikessa rauhassa kun yhtäkkiä iski hepuli, jota kutsun mörköjahdiksi. Paavo juoksi kovaa vauhtia parvekkeen ovelle ja naukui. Istui pitkään siellä vain tuijottamassa nurkkaan ja päästi hassuja ääniä. Parvekkeella ei tapahtunut mitään, se kun on lasitettu niin lintujakaan ei sinne pääse lasien ollessa kiinni.



Nurkka ei jaksanut loputtomiin kiinnostaa vaan parvekkelle olisi pitänyt päästä. Kuuli sieltä selvästi jotain mihin minun kuuloaistini ei riitä. Tai sitten näki jotain omiaan.



Lopulta päätti että kiinnostava osuus on verhon takana ja piti yrittää sinne. Aivan hetki kuvaamisen jälkeen kissa loikkasi nurkkaan verhon taakse ja jäi sinne tuijottamaan muutamaksi minuutiksi. Loputtomiin ei jaksanut kuitenkaan jahdata näkymätöntä vaan palasi takaisin vetämään sikeitä.



Tiedä sitten mitä jahtasi taas tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti